Luontokysymyksiä

Asiantuntijoidemme avulla olemme vastanneet jo yli 2 000 yleisökysymykseen. Nyt pidämme hetken taukoa, jatkamme kysymysten vastaanottamista pian uudestaan!

Akseli Eskolin

Akseli Eskolin

Viimeksi vastattuja

Kysymysarkisto

Mysteeri yövieras

Heräsin yöllä siihen että sänkykaverina pörhälsi moinen vekkuli. Pituus senttimetrin luokkaa. Mikähän hyönteinen on kyseessä? Ei näyttänyt kovin pieneen asuntoon helposti piiloutuvalta kaverilta, joten epäilen on tullut vaatteiden mukana ulkoa. Asun kerrostalossa. Ihan kunnolla metsässä olen käynyt viikko takaperin. Voiko olla jo sitä perua?

Kysymyksen lähetti: Akseli Eskolin

Vastaus

Asiantuntijamme ei osannut lajilleen antaa nimeä, mutta vastasi kuitenkin näin: lähinnä jokin korvakärsäkäs tulee mieleen. Katso: laji.fi

Tähän -aihealueen kysymykseen vastasi .

Oma tiimimme vastaa erityisesti kasveja ja niiden tunnistamista koskeviin kysymyksiin. Haemme vastauksia myös muihin kysymyksiin vierailevien asiantuntijoiden avustuksella.

Kasveista kiinnostuneille olemme tuottaneet myös mielenkiintoisia verkkokursseja. Kursseilla opitaan kasvien tunnistamista alkeista lähtien, sekä käyttämään villiyrttejä ja muita luonnosta löytyviä hyötykasveja.