Uutiset

Joko tunnet Forest Foodyn?

Julkaistu: 09.03.2019, Kategoriat: ,

Forest Foody on suomalainen digitaalinen markkinapaikka, josta löydät puhtaat luonnontuotteet, kerääjät ja paljon muitakin luonnontuotealan palveluita. Sivuilta löytyy myös mielenkiintoinen blogi villikasvien hyödyntämisestä. Myös LuontoPortti löytyy nyt palvelusta, hyödynnä etusi jutun lopusta.

Satokaudella Forest Foody tarjoaa kaupankäyntiväylän tuoreille luonnonantimille. Voit esimerkiksi tilata haluamasi määrän tiettyä kasvia valmiiksi kerättynä juuri sinulle!

Luonnolla on lähes jokaiselle suomalaiselle henkilökohtainen merkitys. Suomessa on myös perinteisesti ollut rikas luonnontuotteiden keräyskulttuuri. Monelle luonnontuotteiden kerääminen liittyy vapaa-aikaan ja osin myös elämäntapaan, mutta monille se on myös ammatti ja elinkeino.

Forest Foody tarjoaa nykyaikaisen kohtaamispaikan luonnontuotealan kerääjille ja yhteisön, jossa voi markkinoida ja tarjota luonnontuotteiden lisäksi keruupalveluja sekä tuoreita luonnonantimia. Se tukee suomalaisen luonnontuotealan kasvua ja modernisointia, välittäen samalla tärkeitä luontoarvoja ja kerääjäperinnettä myös jälkipolville.

Forest Foodyn idea on mielestämme loistava alan näkyvyyden ja tietoisuuden lisäämisen kannalta. Siksi meidänkin villiyrttikurssimme ovat nyt saatavilla myös Forest Foodyn kautta. Olemme mielellämme mukana tuomassa näitä perinteitä tähän päivään. 15 kurssiamme luonnonkasvien hyödyntämisestä ovat olleet jo monelle lähtölaukaus uuden harrastuksen pariin. Kursseiltamme löytävät tietoa niin uudet kuin kokeneetkin harrastajat:

  • Opin uutta ja teksti on miellyttävästi kirjoitettu
  • Selkeys, helppo käyttää, havainnollinen
  • Hienot kuvat ja reseptit
Hyödynnä etusi

Forest Foodystä saat lahjakorttimme 1, 6 ja 12 kuukauden jaksoille – itselle tai lahjaksi! Tutustu Forest Foodyyn ja ja hyödynnä samalla etusi:

Koodilla FFLP19 saat 19.3.2019 saakka 15 % alennusta kaikista Forest Foodyn kautta tehdyistä kurssihankinnoista.

forestfoody.fi/myyja/luontoportti/products/

Paras aika aloittaa villiyrttikurssi on juuri nyt!