Uutiset

Joulun kirjalahjat kannattaa tilata nyt

Julkaistu: 10.12.2021, Kategoriat: ,

LuontoPortin verkkokaupasta mielenkiintoiset kasvikirjat ja sähköiset kurssilahjakortit

LuontoPortin verkkokaupasta mielenkiintoiset kasvikirjat ja sähköiset kurssilahjakortit

Verkkokauppamme fyysiset tuotteet kannattaa tilata viimeistään torstaina 16.12. Näin kirjasi ehtivät perille jouluksi.

Kaupastamme saat myös sähköiset lahjakortit verkkokursseille. Ne kulkevat salamannopeasti vaikka toiselle puolelle Suomea, joten niitä voi tilata aivan viime hetkeen saakka. Lahjakortin saat heti tilauksen tehtyäsi. Voit lähettää sen saajalle pdf-muodossa sähköpostilla, tai antaa paperille tulostettuna.

Yksittäiset kirjat
Useamman kirjan paketit
Tietoa kirjoista

Luonnon villit käyttökasvit: yli 400-sivuinen tietoteos sisältää kaikki oleelliset käyttölajit Suomen luonnosta. Mukana ovat niin ruohovartiset kasvit, puut, pensaat kuin marjatkin. Noin 200 lajia, 800 kuvaa, tunnistusohjeet, käyttövinkkejä. Kovakantinen, 431 sivua.

Villiyrtti keittokirja: Vuonna 2021 julkaistu jo kymmenes painos yhdestä kaikkien aikojen myydyimmästä ruokakirjasta! Kirjassa esitellään yli 100 villikasvia resepteineen. Tiivistetty kasvikohtainen informaatio sekä keittiömestarin sesonginmukaiset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit kullekin villiyrtille tekevät tästä kirjasta uniikin. Kovakantinen, 527 sivua.

Villiyrtit tunnistusopas: Tässä maastokokoisessa kirjassa on runsaasti ohjeita kasvien tunnistamiseen ja vihjeitä niiden käyttöön. Mainio kumppani Villiyrtti keittokirjalle ja Luonnon Villit Käyttökasvit -tietokirjalle. Pehmeäkantinen, 152 sivua. Yksittäin tilattuna tälle ilmainen kuljetus!

Kurssilahjakortit

Lahjakortin saat heti tilauksen verkkokaupassa tehtyäsi. Voit lähettää sen saajalle pdf-muodossa sähköpostilla, tai antaa paperille tulostettuna.

Kukkakasvien tunnistaminen verkkokurssi, 40 € / 6 kuukautta käyttöaikaa

Tällä suositulla verkkokurssilla opitaan havaitsemaan tuntomerkkejä luonnonkasveista ja tunnistamaan niiden avulla lajeja. Opiskelu tapahtuu omaan tahtiin, missä ja milloin vain – myös maastossa, kunhan verkko on käytössä! Etänä suoritettava kurssi on mainio aineeton lahja, jonka opit muistuvat mieleen jokaisen luonnonkasvin kohdalla. Kurssi on tarkoitettu ihan tavallisille luonnonystäville, harrastajille, koululaisille jne. Kurssi linkittyy myös LuontoPortin lajien tunnistustyökaluun – opittuja tuntomerkkejä voi testata heti käytännössä!

Luonnon villit käyttökasvit – 17 verkkokurssin villiyrttikoulu

Lahjakortit: 1 kuukausi 19,90 € / 6 kuukautta 79,90 € / 12 kuukautta 149 €

Opi, tunnista, kerää ja käytä – tekemistä ympäri vuoden! Villiyrttikoulumme sisältää kaikki erilliset villiyrttikurssimme samassa paketissa. Kursseilla opitaan käyttämään luonnon terveellisiä antimia monipuolisesti. Mukana on lajitietoutta, reseptejä, keräysohjeita, videoita. Oppimaansa voi testata hauskojen tehtävien avulla. Mukana on aivan aloittelijoille sopivaa materiaalia, ja runsaasti uutta edistyneemmille harrastajille sekä ammattilaisille.

LuontoPortin verkkokaupasta ja kursseilta löydät mielenkiintoiset lahjat luonnonystäville.

Linkkejä