Uutiset

Kukkakasvit – kenttäopas

Julkaistu: 15.07.2022, Kategoriat: ,

Kukkakasvit kenttäopas

Kukkakasvit kenttäopas

Tilaa kätevästi verkkokaupastamme!

Eija ja Jouko Lehmuskallio: Kukkakasvit kenttäopas on opaskirja luonnonvaraisten kukkakasvien tunnistamiseen. Kirjan avulla kukkivien kasvien tunnistaminen ja lajien keskinäinen vertailu on helppoa erityisesti kukan väriä, muotoa ja kokoa tutkimalla. Lajien tunnistamista varten valitut kuvat ja tekstit vievät lumoavalle matkalle Suomen ainutlaatuiseen luontoon!

Kirjassa esitellään yli 700 luonnonkasvia runsaan kuvituksen kera.

- Helppokäyttöinen lajien määritys kukan värin, muodon ja koon perusteella
- Kätevät linkit LuontoPortti-verkkopalveluun
- Yli 700 luonnonkasvia, lähes 2 000 valokuvaa
- 512 sivua
- Koko 140 × 210 mm
- Pehmeä flexo-kansi
- ISBN 9789523733367
- Kustantaja: Readme.fi

Tekijöistä

Eija ja Jouko ovat jo vuosikymmenten ajan julkaisseet helposti lähestyttävää luonnontietoa niin television, verkon kuin kirjojenkin välityksellä. Tämä teos pohjautuu heidän perustamansa LuontoPortti verkkopalvelun lajitietoihin.

Tekijät on palkittu mm. Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla ja Suomen Laatuinnovaatiopalkinnolla. LuontoPortin lisäksi Lehmuskalliot ovat tehneet useita luontoon ja villiyrtteihin liittyviä kirjoja, sähköisiä oppaita ja tv-ohjelmia, sekä pitäneet kursseja villiyrteistä ja lajien tunnistamisesta.

Saatavilla verkosta ja kirjakaupoista

Kukkakasvien kenttäopas on selkeä hakuteos kaikille luonnonystäville! Hanki omasi lähimmästä kirjakaupastasi tai tilaa LuontoPortin verkkokaupasta: holvi.com/shop/naturegate/