Uutiset

LuontoPortti verkkolehti

Julkaistu: 27.02.2024, Kategoria:

Vuodesta 2009 julkaistu lehtemme muuntuu helpommin käytettäväksi ja on tulevaisuudessa osa LuontoPortti-lajisivustoamme.

Olemme julkaisseet tätä verkkolehteä lähes 15 vuotta. Lehti on toiminut alustana ajankohtaisille uutisille ja pidemmille ajattomille artikkeleille. Suosituin yksittäinen osio on ehdottomasti ollut “Kysy luonnosta”. Palstalla olemme asiantuntijoidemme avulla vastanneet mitä erikoisempiin lukijoiden lähettämiin luontokysymyksiin. Julkaistuna näitä on tällä hetkellä jo 1400. Uutisia ja pidempiä artikkeleita on niitäkin arkistossa jo noin 700 julkaisun verran.

Tulemme siirtämään tärkeimmät artikkelit ja ennen kaikkea vastaukset lukijoiden lähettämiin kysymyksiin uusitun lajisivustomme yhteyteen. Näin ne hyödyttävät jatkossa paremmin entistä suurempaa joukkoa luonnon ihmeistä kiinnostuneita. Jatkossa voimme myös joustavammin yhdistää käyttäjien lähettämät kysymykset ja havainnot niihin liittyviin lajeihin LuontoPortissa.

Voit edelleen toistaiseksi selata tätä lehtemme arkistoversiota. Huomaathan kuitenkin, ettei lehti enää päivity ja jotkin toiminnallisuudet saattavat puuttua. Tärkein, eli monipuolinen luontosisältö on kuitenkin edelleen saatavilla.

Kiitokset kaikille lukijoillemme – luonnosta uutisointi ja luontokysymyksiin vastaaminen tulee jatkumaan lajisivuston puolella!

luontoportti.com

- LuontoPortin tiimi