Uutiset

Kirjaesittely ja tulevien päivien tapahtumia

Julkaistu: 20.05.2019, Kategoriat: ,

Eija Lehmuskallio kertoi tänään uudesta Luonnon villit käyttökasvit -kirjasta keskustakirjasto Oodissa. Tapahtuma oli samalla avaus sarjalle villiyrttitapahtumia, joista lisää alla.

Jouko ja Eija Lehmuskallion uusin kirja esittelee kaikkiaan noin 200 luonnonkasvia, eri teemoihin jaettuna. Yli 400-sivuisessa tietoteoksessa on upea, runsas kuvitus sekä kattavat ohjeet lajien tunnistamiseen. Mukana ovat kaikki oleelliset käyttölajit Suomen luonnosta. Kirjan on kustantanut Readme.

Silmänruokaa Nokkonen Silmänruokaa Yrtit ja mausteet Myrkyllisiä marjoja Pensaat

Kirja on tällä hetkellä painossa, ja sitä voi ennakotilata LuontoPortin Holvi-verkkokaupasta. Jatkossa kirjaa saa muistakin verkkokaupoista, sekä kirjakaupoista ympäri Suomen.

Ennakkotilaukset
Tule mukaan ilmaisiin tapahtumiimme tällä ja ensi viikolla!

Mikäli olet Helsingissä lähipäivinä ja villiyrtit kiinnostavat, muista tapahtumamme Oodissa. Tiistaina 20.5 ja keskiviikkona 21.5. järjestämme tietoillan villiyrteistä. Näissä saat laajasti tietoa luonnonkasvien käytöstä. Ensi viikolla on vuorossa villiyrttiretki Töölönlahdelle ja kokkausilta villiyttimaestro Sami Tallbergin kanssa.

Tapahtumiin on vapaa pääsy, mutta rajallisesti paikkoja. Katso aikataulut ja ilmoittaudu kirjaston sivuilla. Vielä ehdit mukaan!