Uutiset

LuontoPortti palkittiin Vuoden 2009 Laatuinnovaatio-palkinnolla

Julkaistu: 13.11.2009, Kategoria:

Laatukeskuksen hallituksen puheenjohtaja Tapani Järvinen ja Presidentti Tarja Halonen luovuttavat palkinnon LuontoPortin Eija ja Jouko Lehmuskalliolle.

Laatukeskuksen hallituksen puheenjohtaja Tani Järvinen ja Presidentti Tarja Halonen luovuttavat palkinnon LuontoPortin Eija ja Jouko Lehmuskalliolle. Kuva: Laatukeskus

Vuoden Laatuinnovaatio 2009 LuontoPortin verkkopalvelu palkittiin Laatukeskuksen jakamalla Vuoden Laatuinnovaatio-palkinnolla mikroyritysten sarjassa. Verkkopalvelun avulla käyttäjät voivat helposti tunnistaa Suomen luonnosta löytyviä lajeja.

Suomen laatupalkinto ja Vuoden laatuinnovaatio -kilpailujen voittajat palkitttiin gaalatilaisuudessa Kalastajatorpalla Helsingissä 12.11.2009. Palkinnon ojensi presidentti Tarja Halonen. LuontoPorttia tilaisuudessa edustivat toimitusjohtaja, tuottaja Eija Lehmuskallio ja kuvaaja, ohjaaja Jouko Lehmuskallio.

Muita Laatuinnovaatiopalkittuja olivat suuryritysten sarjan STX Finland Oy ja pk-yritysten sarjan Proactum Oy. Laatupalkintokilpailussa voittajia olivat Viking Line Abp suurten yritysten ja liiketoimintayksiköiden sarjassa, Oy Dextra Ab pienten yritysten ja liiketoimintayksiköiden sarjassa. Maanmittauslaitos voitti laatupalkinnon julkisen sektorin ja yleishyödyllisten yhteisöjen sarjassa.

Työ jatkuu

Toimitusjohtaja Eija Lehmuskallio: “Laatuinnovaatio-palkinnon saaminen oli todella iloinen yllätys. Pitkällisen luonnon parissa puurtamisemme palkitseminen kertoo, että olemme matkalla oikeaan suuntaan. Jatkossa palvelumme on tarkoitus laajentua sekä sisällöllisesti että maantieteellisesti. Eija ja Jouko Lehmuskallio Meillä on palvelua rakentamassa innokas joukko väkeä, jonka työpanoksesta tämä on selkeä kiitos. Tästä on todella hieno jatkaa eteenpäin!”

Kilpailun taustaa

Vuoden Laatuinnovaatio-kilpailu on osa Suomen laatupalkinto-toimintaa. Innovaatiokilpailu lanseerattiin vuonna 2007. Sen tavoitteena on lisätä Suomessa syntyvien innovaatioiden määrää ja kohottaa niiden tasoa sekä kannustaa suomalaisia organisaatioita laadun ja toiminnan kehittämiseen. Vuoden laatuinnovaatio -kilpailussa on neljä sarjaa: suuret yritykset, PK-yritykset, mikroyritykset ja julkinen sektori/yleishyödylliset yhteisöt.

Suomen laatupalkinto- ja Vuoden laatuinnovaatio-kilpailut järjestää vuosittain Laatukeskus. Laatukeskuksen taustavoimana on suomalainen elinkeinoelämä ja laaja joukko laadun ja kehittämisen ammattilaisia. Toiminta tähtää yritysten ja julkisen sektorin yhteisöjen toiminnan ja tuotteiden laadun sekä kilpailukyvyn parantamiseen ja tätä kautta koko maan kilpailukyvyn kehittämiseen. Suomen laatupalkinto-toimintaa tukee Työ- ja elinkeinoministeriö.

Lisätietoa lehdistölle:
Toimitusjohtaja Eija Lehmuskallio, p. 040-596 8560

Shortly in English

We are proud to announce you that the Exellence Finland organisation has
rewarded NatureGate at Nov. 12th by the Quality Innovation Prize of the year
2009. The prize was presented by Tarja Halonen, President of Finland.

Linkit