Uutiset

LuontoPortti uudistuu - tule testaamaan!

Julkaistu: 08.06.2021, Kategoria:

Päivitys 15.6. – Ilmoittautuminen suljettu

Saimme mahtavan määrän vapaaehtoisia testaajia, joten ilmoittautuminen on nyt suljettu. Otamme lähiaikoina yhteyttä testaajiksi valituille.

Iso, lämmin kiitos kaikille ilmoittautuneille!

- – -

Kevään aikana olemme olleet kiireisiä, sillä olemme uudistamassa lajisivustomme kokonaan. Uusittu sivusto tulee palvelemaan käyttäjiä paljon nykyistä paremmin ja mahdollistaa uusia mielenkiintoisia tapoja tutustua luonnnonlajeihin.

Ennen julkaisua toivoisimme saavamme mukaan hieman vapaaehtoisia, jotka haluaisivat testikäyttää uutta sivustoa. Pyrimme saamaan esille asioita, joita emme mahdollisesti ole huomanneet kehitystyön aikana, mutta jotka saattavat vaikuttaa sivuston käytettävyyteen.

LuontoPorttia käytetään moniin eri tarpeisiin, joten etsimmekin monipuolista luonnonystävien joukkoa. Testaajana et tarvitse mitään erikoistaitoja, sovelluksia tai laitteita, ainoastaan innokasta mieltä! Voit suorittaa testaamisen omalla puhelimella, tabletilla tai tietokoneella haluamanasi aikana, missä vain oletkin. Testin aikana pyydämme selaamaan muutamia sivuja ja vastaamaan lyhyeen kyselylomakkeeseen.

Jos haluaisit auttaa julkaisussa, täytä oheisen linkin takaa löytyvä esitietolomake. Sen avulla pyrimme saamaan mukaan mahdollisimman erilaisia käyttäjiä. Testaajiksi valituille lähetämme ohjeet erikseen myöhemmin.

- – -