Uutiset

Terveiset näyttelyavajaisista

Julkaistu: 11.01.2010, Kategoriat: ,

Viikonloppuna avatun Jouko Lehmuskallion “Kurkistus Luontoon” -näyttelyn avajaisissa oli runsaasti väkeä. LuontoPortin tuottaman näyttelyn avasi Hanasaaren kulttuurikeskuksen johtaja Gunvor Kronman. Näyttely on yksi tapa, jolla Hanasaari osallistuu YK:n kansainvälisen biodiversiteettivuoden viettoon. Lähiruoka ja luonnonantimet tulevat olemaan esillä Hanasaaressa koko vuoden.

Suomen Unesco-toimikunnan puheenjohtaja, Professori Tapio Markkanen puhui biodiversiteettivuoden merkityksestä maailmalla. Ohessa Tapio Markkasen puhe kokonaisuudessaan.

Kansliapäällikkö Hannele Pokka toi tilaisuuteen Ympäristöministeriön tervehdyksen. Hänen mukaansa Suomi ei ole tehnyt riittävästi työtä uhanalaisten lajien häviämisen estämiseksi.

Eija ja Jouko Lehmuskallio kiittävät Hanasaaren kulttuurikeskusta näyttelyn mahdollistamisesta. “Olemme otettuja siitä, että juuri tämä näyttely oli Hanasaaren biodiversiteettivuoden ensimmäinen tapahtuma. LuontoPortille paikka on merkityksellinen, sillä palvelumme avattiin Hanasaaressa 2.9.2008.”

Sydämellinen kiitos kaikille juhlassa puhuneille kannustavista ja lämpimistä sanoista. Kiitos myös suurelle vierasjoukolle. Näyttely on avoinna yleisölle Hanasaaren aukioloaikojen puitteissa 14.2. saakka.

Linkkejä
Yhteistyössä

Vaasalainen TNB-consept toteutti Kurkistus luontoon-valokuvanäyttelyymme hienon, ison kaakelipintaisen valokuvan. Kuvat ovat valokuvalaatua ja näitä lasikaakelilaattoja voi yhdistää palapelin tavoin.

Lisätietoa valokuvakaakeleista: www.tnbconcept.fi