Uutiset

Vain tänään - syyspäiväntasaushinnat kursseille

Julkaistu: 22.09.2020, Kategoriat: ,

Ajannäyttäjä, Hibiscus trionum. Kuva Jouko Lehmuskallio

Ajannäyttäjä, Hibiscus trionum. Kuva Jouko Lehmuskallio

Tänään tiistaina aurinko siirtyy syyspäiväntasauksen myötä eteläiselle pallonpuoliskolle. Verkkokursseillamme aurinko sen sijaan paistaa aina ja tänään voitkin napata tekemistä talvikaudelle etuhintaan!

Vieraile siis kurssisivuillamme ja lunasta itsellesi etuhintainen Luonnon villit käyttökasvit -kurssipaketti, tai heinäkuussa julkaistu “Kukkakasvien tunnistaminen”. Tai vaikka molemmat!

Luonnon villit käyttökasvit -kurssipaketti sisältää peräti 17 eri kurssia hyödyllisten luonnonkasvien oppimiseen. Mukana on lajitietoa, reseptejä, säilöntäohjeita, oppimistehtäviä…

Paketin voi tilata vuodeksi määräaikaisena, tai kuukausittain uusiutuvana tilauksena. Tänään tarjoamme ensimmäisen kuukauden tasattuun etuhintaan 10 €. Etuhintaisen kuukauden jälkeen tilaus jatkuu normaalilla kuukausihinnalla. Tilauksen voi halutessaan päättää koska tahansa helposti omien käyttäjäsivujen kautta, vaikka jo ensimäisen kuukauden aikana.

Heinäkuussa julkaistu kurssi “Kukkakasvien tunnistaminen” on tarkoitettu kaikille luonnonystäville.

Kurssilla opit näkemään kasvien yksityiskohtia, ja käyttämään niitä apuna lajien tunnistamisessa. Tämän tiistain ajaksi syyspäiväntasaus on tasannut hinnaksi 25 €. Tällä hinnalla voit opiskella ja kerrata asioita kuuden kuukauden ajan – ensi kevättalven puolelle!


Kymmenet yksityiskohtaiset valokuvat sekä helppotajuiset piirrokset avaavat kasvien salat nopeasti aloittelijoillekin

Klikkaa itsesi kursseille alta ja hyödynnä etuhinnat!

Katso etuhintaiset kurssit tästä

Linkki: kurssit.luontoportti.fi