Uutiset

Syyspäiväntasaus tasaa kurssihinnat tiistaina

Julkaistu: 20.09.2020, Kategoriat: ,

Ajannäyttäjä, Hibiscus trionum. Kuva Jouko Lehmuskallio

Ajannäyttäjä, Hibiscus trionum. Kuva Jouko Lehmuskallio

Tiistaina 22.9. aurinko siirtyy syyspäiväntasauksen myötä eteläiselle pallonpuoliskolle. Verkkokursseillamme aurinko sen sijaan paistaa aina ja tiistaina voitkin napata tekemistä syys- ja talvikaudelle etuhintaan – mutta vain yhden vuorokauden ajan!

Vieraile siis tiistaina kurssisivuillamme ja lunasta etuhintainen Villiyrttikurssipaketti, tai heinäkuussa julkaistu uutuus “Kukkakasvien tunnistaminen”. Tai vaikka molemmat!

Luonnon villit käyttökasvit -kurssipaketti sisältää peräti 17 eri kurssia hyödyllisten luonnonkasvien oppimiseen. Mukana on lajitietoa, reseptejä, säilöntäohjeita, oppimistehtäviä…

Paketin voi tilata vuodeksi määräaikaisena, tai kuukausittain uusiutuvana tilauksena, normaalihinta on 14.90 € / kk. Tiistaina tarjoamme ensimmäisen kuukauden tasattuun etuhintaan. Tilauksen voi halutessaan päättää koska tahansa helposti omien käyttäjäsivujen kautta. Voit opiskella kuukausi kerrallaan, vaikka aiheen silloin, toisen tällöin: siten kuin sinulle ja aikatauluihisi parhaiten sopii.

Heinäkuussa julkaistu kurssi “Kukkakasvien tunnistaminen” on tarkoitettu kaikille luonnonystäville.

Kurssilla opetellaan näkemään kasvien yksityiskohtia, ja käyttämään niitä apuna lajien tunnistamisessa. Kurssia voi tilata kuuden kuukauden käyttöajalla. Normaalihinta on 29.90 € – ja tiistaina syyspäiväntasaus tasaa tämänkin hinnan vuorokauden ajaksi!


Kymmenet yksityiskohtaiset valokuvat sekä helppotajuiset piirrokset avaavat kasvien salat nopeasti aloittelijoillekin

Klikkaa itsesi kursseille alta ja laita vinkki muistiin!

Tutustu kursseihin

Linkki: kurssit.luontoportti.fi