Uutiset

Ajankohtaiset kirjat ja kurssit - vaikka lahjaksi

Julkaistu: 01.05.2020, Kategoriat: ,

Keväällä juhlitaan poikkeusoloista huolimatta, tavalla tai toisella! Verkkokaupastamme löydät monta hyvää lahjaideaa luonnosta pitäville päivänsankareille. Tässä vinkkejämme.

Kirjat

Lehmuskallio Eija & Jouko: Luonnon villit käyttökasvit 29.40,-

Tämä yli 400-sivuinen tietoteos sisältää kaikki oleelliset villiyrtit ja muut käyttölajit Suomen luonnosta. Mukana ovat niin ruohovartiset kasvit, puut, pensaat kuin marjatkin. Noin 200 lajia, 800 kuvaa, tunnistusohjeet, käyttövinkkejä…

Lehmuskallio Eija & Jouko:
Villiyrtit tunnistusopas 19.80,-

Villiyrttien tunnistaminen ja kerääminen luonnossa on elämys! Luonnon yrtit sisältävät hienostuneita aromeja, ja terveellisten ainesosien pitoisuudet ovat suuria. Opas perustuu Eija ja Jouko Lehmuskallion vuosien työhön luonnon parissa. Maastokokoisessa kirjassa on runsaasti ohjeita kasvien tunnistamiseen ja vihjeitä niiden käyttöön.

Tallberg, Sami: Villiyrttikeittokirja 29.50,-

Jo yhdeksäs painos kaikkien aikojen myydyimmistä suomalaisista ruokakirjoista!

Kirjassa esitellään yli 100 villikasvia resepteineen. Tiivistetty kasvikohtainen informaatio sekä keittiömestarin sesonginmukaiset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit kullekin villiyrtille tekevät tästä kirjasta uniikin.

Kirjoja voi tilata yksittäin sekä kahden ja kolmen kirjan paketteina.

Siirry verkkokauppaan
Verkkokurssit

Lahjakortti verkkokursseille on helppo ja hauska lahja, joka kulkee nopeastikin vaikka Suomen päästä päähän. Se on myös ihana muistutus Suomen luonnosta rajojemme ulkopuolella asuville!

Luonnon villit käyttökasvit -kursseilla opitaan käyttämään luonnon terveellisiä antimia turvallisesti ja monipuolisesti. Mukana on lajitietoutta, reseptejä, keräysohjeita. Opittua voi lopuksi testata tehtävien avulla. Kursseilla käydään läpi kaikki oleelliset lajit Suomen luonnosta. Sisältöä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin!

Lahjakortilla annat kurssit helposti 1, 6 tai 12 kuukaden ajaksi lahjansaajalle. Sisältää lahjakortin ohjeineen pdf-muodossa, jonka voit antaa joko printattuna tai sähköisenä.

Tilaa lahjakortit tästä

Jos haluat itsekin opiskella villiyrttejä, niin siirry suoraan kursseille, ja valitse haluamasi tilaus: edullinen 14.90,- kuukausitilaus tai jokin määräaikaistilauksistamme.