Uutiset

Kymmenes painos Sami Tallbergin Villiyrtti keittokirjasta

Julkaistu: 01.04.2021, Kategoriat: ,

Sami Tallberg Villiyrtti keittokirja 2021

Sami Tallberg Villiyrtti keittokirja 2021

Kevään hienoimpia kirjauutuuksia on tämä klassikoksi muodostunut keittokirjan ja lajioppaan yhdistelmä. Suositusta kirjasta on julkaistu nyt jo kymmenes painos. Verkkokaupastamme tämä ja muut villiyrttikirjat kevään kunniaksi erikoishinnoin!

Villiyrtti keittokirja esittelee 114 villikasvia resepteineen. Tiivistetty kasvikohtainen informaatio sekä sesonginmukaiset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit kullekin villiyrtille tekevät kirjasta uniikin.

Sami on keittiömestari ja nykypäivän metsästäjä-keräilijä intohimonaan villikasvit ja kotimaiset raaka-aineet. Sami vetää villiruokakursseja, järjestää keruuretkiä ja kehittää yritysten ruoka- ja juomatarjontaa villimmäksi ja kaudenmukaiseksi.

LuontoPortin Eija Lehmuskallio on toiminut kirjan kasviasiantuntijana ja Jouko Lehmuskallio kuvannut lajikohtaiset, havainnolliset tunnistuskuvat.

Kauniit annoskuvat ovat puolestaan Tommi Anttosen käsialaa.

Verkkokaupastamme: Villiyrtti keittokirja 24.90,-

Luonnon villit käyttökasvit

Eija & Jouko Lehmuskallio: Luonnon villit käyttökasvit on yli 400-sivuinen tietoteos, joka sisältää kaikki oleelliset käyttölajit Suomen luonnosta. Mukana ovat niin ruohovartiset kasvit, puut, pensaat kuin marjatkin. Noin 200 lajia, 800 kuvaa, tunnistusohjeet, käyttövinkkejä…

Verkkokaupastamme: Luonnon villit käyttökasvit 24.90,-

Villiyrtit tunnistusopas – mukaan maastoon!

Villiyrttien tunnistaminen ja kerääminen luonnossa on elämys!

Tässä kirjassa on runsaasti ohjeita kasvien tunnistamiseen ja vinkkejä niiden käyttöön. Opas on kätevän kokoinen ja helppo ottaa mukaan maastoon.

Kirja on mainio pari Samin Villiyrtti keittokirjalle ja Luonnon villit käyttökasvit tietokirjalle. Kirjoja voi tilata myös kahden ja kolmen kirjan pakettina.

Verkkokaupastamme: Villiyrtit tunnistusopas 19.80,-

Tälle tuotteelle tarjoamme ilmaisen toimituksen!

Kirjapaketit

Voit tilata kirjojamme myös useamman kirjan pakettina. Tarjolla ovat seuraavat vaihtoehdot:

Turvallisia ja antoisia villiyrttiretkiä!