Uutiset

Luonto on parasta designia

Julkaistu: 21.06.2012, Kategoria:

LuontoPortin valokuvaajan Jouko Lehmuskallion luontokuvista koostuva näyttely Helsingin Sanomatalon Mediatorilla avautuu tänään 21.6. Näyttelyn nimi on “Luonto on parasta designia” ja se on osa World Design Capital Helsinki 2012 -tapahtumaa. Näyttely jatkuu 15.7. saakka.

Näyttely haastaa kävijät katsomaan luontoa tarkemmin ja huomaamaan lajien kirjon ja luonnon monimuotoisuuden kaikkialla. Näyttelyyn on valittu Jouko Lehmuskallion parhaita otoksia vuosien varrelta. Erilaisia luontoalueita ja niiden lajistoja voi tarkastella värin, muodon ja paikan perusteella. Jokainen voi oppia lukemaan luontoa sen pieniä yksityiskohtia havainnoimalla. Niistä löydät näyttelyssä monta hyvää esimerkkiä. Yksi näyttelyn seinistä on omistettu luonnon designille – kauniille ja kiehtoville yksityiskohdille, joita on löydettävissä kaikkialta luonnosta.

Tunnistatko lajit?

Näyttelyn yhteydessä järjestetään tunnistuskilpailu, jossa tehtävänä on tunnistaa 15 näyttelyssä esiintyvää lajia. Lajeja näyttelyssä on paljon enemmän, joten kaikkia ei tarvitse tunnistaa. Kaikista 15 lajia tunnistaneista arvotaan voittaja, joka saa valita omakseen yhden näyttelyn upeista tauluista.

Lajeja voi tunnistaa paikan päällä vaikkapa käyttäen apuna juuri julkaistua NatureGate-puhelinsovellusta. Kilpailun vastauksia otetaan vastaan vain sähköpostilla, minkä vuoksi kaikki kuvat ovat vielä muistin virkistykseksi nähtävissä alla pienempinä versioina. Kotikoneella apuna voi käyttää LuontoPortin tunnistustyökalun verkkoversiota.

Kilpailuohjeet
  • Kilpailuaika on 21.6.-15.7.2012
  • Lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen kilpailu(at)luontoportti.com
  • Nimeä 15 näyttelyssä esiintynyttä lajia. Vastauksessa tulee olla tasan 15 lajia, muutoin vastausta ei huomioida.
  • Liitä mukaan myös nimesi ja yhteystietosi.
  • Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Sisusta koti luontokuvin!

Näyttelyissämme näkemäsi taulut ovat aina saatavissa joko sellaisenaan näyttelyn päätyttyä tai mittatilauskoossa halutulle materiaalille toteutettuna. Esimerkiksi Sanomatalossa ja Arktikumissa esillä olevat kevyet Forex-pohjaiset taulut sopivat loistavasti niin modernin kuin perinteisemmänkin kodin sisustukseen. Yhteistyökumppaniemme kautta on saatavissa runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin – myös ulko- ja kosteisiin tiloihin. Luontokuvat ja maisemat toimivat erittäin hienosti myös canvas-tauluina, eli taidekankaalle tulostettuna.

Näyttelykuvien lisäksi voit tilata tauluna tai julisteena lähes minkä tahansa sivuiltamme löytyvän laji- tai maisemakuvan!

Tiedustelut sähköpostilla – kauppa(at)luontoportti.com.

Yrityksille

Yrityksille ja julkisiin tiloihin tarjoamme kokonaisratkaisuina esimerkiksi vuodenaikojen mukaan vaihtuvia näyttelyitä.

Tiedustelut: tuottaja Eija Lehmuskallio, p. 040 596 8560