Uutiset

Luontokuvat sisustustuotteiksi

Julkaistu: 12.09.2012, Kategoria:

LuontoPortin sisustustuotteita on nähtävillä Habitare-sisustusmessuilla Helsingin messukeskuksessa 12.-16.9.2012. Tuotteet perustuvat LuontoPortin päävalokuvaaja Jouko Lehmuskallion mittavaan luontokuva-arkistoon. Esillä on muun muassa erilaisia sisustustauluja ja tekstiilituotteita. Tuotteet on toteutettu yhteistyössä painotalo Arazzon kanssa.

LuontoPortti tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä sisustustuotteita erilaisiin tarpeisiin, niin koteihin, yrityksiin kuin julkisiin tiloihinkin. Tuotteisiin voi tutustua LuontoPorttiin juuri avatulla sisustussivulla. Myöhemmin LuontoPortti avaa laajemman verkkokaupan. Messuosastolla esillä olevat taulut ja tekstiilit ovat esimerkkituotteita – materiaaleissa ja käyttökohteissa rajana on lopulta vain mielikuvitus. Tuotteiden kuvat voidaan valita LuontoPortin sisustussivulle kootusta katalogista tai LuontoPortin lajisivuston tuhansista kuvista.

Kuvakatalogimme pyörii myös osastollamme Samsungin loistavakuvaisessa Led-tv:ssä, lisätietoa laitteesta Samsungin sivuilta. Messuosaston kasvit puolestaan toimitti Plantagen.

Linkki