Uutiset

Silmusalaattia

Julkaistu: 30.04.2019, Kategoriat: ,

Kuva: Juko Lehmuskallio

Kuva: Juko Lehmuskallio

Ihana keväinen salaatti syntyy seuraavista aineksista. Muista maanomistajan lupa!

1 dl pihlajansilmuja
Kourallinen kanankaalin lehtiä ja kukkia
Muutamia ketunleivän lehtiä ja kukkia
1 keräsalaatti silputtuna
1 tomaatti pilkottuna
Voikukan ja mahdollisesti myös orvokin kukkia
Kuusenkerkkäsiirappia
Oliiviöljyä

Sekoita kaikki salaattiainekset, viimeistele voikukan ja orvokin kukilla. Lisää lopuksi öljyn ja kuusenkerkkäsiirapin seos salaatin joukkoon.

Tarjoillaan heti.

Verkkokursseiltamme löydät monia hauskoja ja terveellisiä käyttövinkkejä villikasvien käyttämiseen! Kaikki kurssit käytössäsi edullisella 14.90,- kuukausihinnalla, tutustu ilmaiseksi tästä.

Tervetuloa tapahtumiimme

Mikäli olet Helsingissä toukokuussa, varaa paikkasi tapahtumiimme kirjaston sivuilta.

  • 20.5. klo 17.00-18.30 – Kirjataivas, kolmas kerros
    Kirjanjulkistamistilaisuus “Luonnon villit käyttökasvit
  • 21.5. klo 17-19 – Kuutio
    Villiyrtit Oodissa, max 60 henkilöä
  • 22.5. klo 15-17 – Kuutio
    Villiyrtit Oodissa, max 60 henkilöä
  • 27.5. klo 17-19 – Oodin ryhmäkeittiö
    Kokataan villiyrteistä Sami Tallbergin kanssa – tehdään ja maistellaan villejä herkkuja, max 10 osallistujaa
  • 28.5. klo 17-19 Villiyrttiretki Töölönlahdelle
    Lähtö Oodin edestä, max 30 henkilöä

Tilaisuuksien vetäjänä toimii Eija Lehmuskallio.