Silmusalaattia
Julkaistu: 30.04.2019, Kategoriat: Villiyrtti, Kurssit ja koulutus
Kuva: Juko Lehmuskallio
Ihana keväinen salaatti syntyy seuraavista aineksista. Muista maanomistajan lupa!
1 dl pihlajansilmuja
Kourallinen kanankaalin lehtiä ja kukkia
Muutamia ketunleivän lehtiä ja kukkia
1 keräsalaatti silputtuna
1 tomaatti pilkottuna
Voikukan ja mahdollisesti myös orvokin kukkia
Kuusenkerkkäsiirappia
Oliiviöljyä
Sekoita kaikki salaattiainekset, viimeistele voikukan ja orvokin kukilla. Lisää lopuksi öljyn ja kuusenkerkkäsiirapin seos salaatin joukkoon.
Tarjoillaan heti.
Verkkokursseiltamme löydät monia hauskoja ja terveellisiä käyttövinkkejä villikasvien käyttämiseen! Kaikki kurssit käytössäsi edullisella 14.90,- kuukausihinnalla, tutustu ilmaiseksi tästä.
Tervetuloa tapahtumiimme
Mikäli olet Helsingissä toukokuussa, varaa paikkasi tapahtumiimme kirjaston sivuilta.
- 20.5. klo 17.00-18.30 – Kirjataivas, kolmas kerros
Kirjanjulkistamistilaisuus “Luonnon villit käyttökasvit - 21.5. klo 17-19 – Kuutio
Villiyrtit Oodissa, max 60 henkilöä - 22.5. klo 15-17 – Kuutio
Villiyrtit Oodissa, max 60 henkilöä - 27.5. klo 17-19 – Oodin ryhmäkeittiö
Kokataan villiyrteistä Sami Tallbergin kanssa – tehdään ja maistellaan villejä herkkuja, max 10 osallistujaa - 28.5. klo 17-19 Villiyrttiretki Töölönlahdelle
Lähtö Oodin edestä, max 30 henkilöä
Tilaisuuksien vetäjänä toimii Eija Lehmuskallio.