Uutiset

Tervetuloa LuontoPortin kursseille!

Julkaistu: 14.07.2018, Kategoriat: ,

Odotettu kurssialustamme on viimein avattu ensimmäisten julkaisujen myötä!

Kiinnostaisiko luonnonkasvien hyödyntäminen, mutta et tiedä kuinka aloittaa? Oletko epävarma kyvyistäsi erottaa käyttökelpoiset lajit myrkyllisistä? Luonnonkasvien käyttäminen saattaa tuntua hankalalta, jos ei ole ketään neuvomassa alkuun.

Ota nyt villikasvit hyötykäyttöön verkkokurssiemme avulla. Kurssit on suunniteltu juuri edelläkuvatut asiat mielessä. Pitkä kokemuksemme sekä lajien tunnistamisen että villiyrttien parissa tiivistyy näillä kursseilla.

kurssit.luontoportti.fi

Tavoitteenamme on ollut luoda LuontoPortin lajisivuston tavoin pitkäaikainen tietolähde luonnon kestävään hyödyntämiseen. Tällä hetkellä tietoa on luvassa 16 eri teemasta. Aloita vaikka ilmaisesta johdantokurssista, jota suosittelemme kaikille. Me jatkamme sillä aikaa loppujen jo valmiina olevien kurssisisältöjen lisäämistä tarjontaan.

Jatkossakin tuomme mukaan uusia luontoon liittyviä teemoja. Uskomme, että kurssiemme avulla tulet oppimaan luonnosta paljon sellaista, mistä on sinulle iloa ja hyötyä.

Kurssien sisällöstä

Kursseillamme opiskelet omaan tahtiin, tekstien, kuvien ja lyhyiden videoiden avulla. Jokaisessa kurssissa on kattavien laji- ja tunnistustietojen lisäksi keräys- ja käyttöohjeita, kertauskysymyksiä, sekä loppukoe. Sen avulla voit tarkistaa, mitä kurssilta on tarttunut mukaan! Ja jos mieleesi tulee vielä jotakin, mitä olisi ehdottomasti hyvä olla mukana, otamme erittäin mielellämme vinkkejä vastaan.

Hinnoittelusta

Yksittäisten kurssien avajaishinta on tällä hetkellä 14.90,-. Kukin kurssi on käytössäsi kuusi kuukautta ostohetkestä lukien, joten aikaa kurssien hyödyntämiseen on runsaasti.

Kun kaikki kurssit ovat julkaistu, tuomme mukaan myös kokonaispaketin, jolla voit hankkia kaikki kurssit yksittäishintojakin edullisemmin. Tulemme ottamaan huomioon aiemmin yksittäin hankitut kurssit. Käytännössä tarkoittaa, että mikäli hankit nyt yksittäisiä kursseja, tulet saamaan myös loput kurssit pakettihinnalla.

kurssit.luontoportti.fi

ps. Seuraa jatkosa somekanaviamme, tulemme jakamaan lahjakortteja kursseille: facebook.com/naturegate ja instagram.com/naturegateofficial