Uutiset

Varaudu kevääseen - tule kursseillemme

Julkaistu: 03.01.2019, Kategoriat: ,

Luonnon villit käyttökasvit kurssisarjamme avulla otat hyötykäyttöön puhtaat ja terveelliset luonnon antimet. Sarja on jaettu 15 eri teemaan, aiheita ovat esimerkiksi luonnonmarjat, kosteiden paikkojen yrtit, rohdokset ja mausteet. Kaikkiaan esittelyssä on lähes 200 lajia. Ja tietysti esiteltynä on myös myrkylliset lajit aina, kun sekoittamisen vaaraa on.

Sisältö eroaa LuontoPortin perustarjonnasta monin tavoin. Kokonaisuus on kirjoitettu ja tuotettu nimenmomaan käyttökasvien oppiminen silmälläpitäen. Mukana on tehtäviä, videoita ja tietysti reseptejä, sekä säilöntä ja keruuohjeita.

Jokaiseen kurssiin pääsee tutustumaan ilmaiseksi ja tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja tilaamiseen. Niistä jokainen löytää varmasti itselleen sopivan.

Tutustu kursseihin
Opi, kerää, säilö ja käytä – verkkokurssit on myös hyvä hyötylahja luonnonystävälle!

Verkkokurssipaketti on loistava, erilainen lahjaidea kaikille villiyrttien ja muiden luonnonkasvien hyödyntämisestä kiinnostuneille! Lahjapakettimme sisältää kaikki 15 eri teemaa.

Lahjakortilla voit antaa läheisellesi pääsyn kaikkiin kursseihin joko 1, 6 tai 12 kuukauden ajaksi. Lahjan saaja voi ottaa kurssit käyttöönsä koska tahansa, sillä ne ovat käytettävissä vuoden ympäri.

Voit ostaa lahjakortin Holvi-verkkokaupastamme. Tilaus sisältää lahjakortin pdf-muodossa, jonka voit lähettää saajalle sähköisesti tai antaa paperille tulostettuna. Lahjakortissa on koodi, joka oikeuttaa yhteen kurssi-ilmoittautumiseen, sekä tarvittavat ohjeet kursseille liittymiseen.

Tutustu lahjakortteihin