Villiyrtit Puoli seitsemän-ohjelmassa
Julkaistu: 03.09.2010, Kategoriat: LuontoPortti, Kasvitiede

Hyvänheikinsavikkaa, Chenopodium bonus-henricus, voidaan käyttää erittäin monipuolisesti ruoanlaitossa. Kuva Jouko Lehmuskallio.
Keittiömestari Sami Tallberg esitteli villiyrttien keräämistä ja ruokakäyttöä Ylen Puoli seitsemän-ohjelmassa keskiviikkona 1.9. Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa: http://areena.yle.fi/video/1245727
Sami on toteuttanut yhteistyössä LuontoPortin kanssa villikasveista keittokirjan. Kesällä julkaistu kirja on ollut suosittu ja siitä onkin tulossa jo toinen painos. Lisää kirjasta voit lukea vaikkapa Viisi Tähteä -sivuilta: www.viisitahtea.fi/trendit/84/5171-villiyrttikirja-loihtii-kesaen-lautaselle