Uutiset

Villiyrtit tunnistusopas on ilmestynyt

Julkaistu: 19.05.2016, Kategoria:

Villiyrttien tunnistaminen ja kerääminen aidossa kasvuympäristössä on elämys! Luonnon yrtit sisältävät hienostuneita aromeja ja terveellisten ainesosien pitoisuudet ovat suuria. Kotimaisilla luonnonkasveilla voit korvata kaupasta ostettavia salaatteja, voit käyttää niitä mausteina ja vaikkapa jälkiruokien koristeina. Edellytyksenä on tietysti lajien tunteminen. Tämä opas on täsmäisku syötävien luonnonkasvien tunnistamiseen.

LuontoPortin perustajien Eija ja Jouko Lehmuskallion uusi Villiyrtit tunnistusopas sisältää runsaasti ohjeita kasvien tunnistamiseen ja vihjeitä niiden käyttöön. Opas pohjautuu vuosien työhön luonnon parissa. Se on myös mainio pari yrttimaestro Sami Tallbergin Villiyrttikeittokirjalle, josta on juuri julkaistu jo kuudes painos. Myös keittokirjassa LuontoPortilla on iso rooli, sillä lajikuvaustekstit ja valokuvat ovat niinikään tuottamiamme.

Tilaa signeeratut villiyrttikirjat suoraan LuontoPortista

Molempia kirjoja voi tilata sähköpostitse LuontoPortista.

Hinnat:

Villiyrtti tunnistusopas 15,-
Villiyrttikeittokirja 22,-

Hintoihin lisätään postikulut.

LuontoPortin kautta tilattuna molemmat kirjat on mahdollista saada myös tekijöiden omistuskirjoituksella – mainio lahjavinkki luonnonystäville!

Verkosta kirjoja voi tilata mm. Adlibriksen kautta: